Helden gezocht!

 

camporee 2016Het thema van de camporee van dit jaar is aarde, lucht, vuur en water. Van 4-8 mei gaan scouts, pathfinders, explorers en rovers koken op vuur, pionieren, zwemmen en veel meer. De welpen en adventurers gaan hiken, zwemmen, koken en spelen. Ook de Bevers zullen zich tijdens het weekend niet vervelen!

Help!

Maar voor die fantastische camporee hebben we jouw hulp wel nodig! We verwachten meer dan 200 mensen, dus we zoeken een paar helden die zich willen inzetten om ervoor te zorgen dat dit evenement een succes wordt.

We zoeken nog mensen voor het kookteam en de logistiek (denk aan het uitdelen van materiaal, aan het kampvuur en de nachtdienst). Ook het EHBO-team is nog niet compleet. Je kunt bij aanmelding aangeven of jij het team wilt leiden.

Held!

Ben jij de een van de helden die ons helpt om een camporee te organiseren die onze scouts en pathfinders nooit meer zullen vergeten? Meld je dan vandaag nog aan!

Vrijwilligers betalen alleen een kleine bijdrage van €20 voor het eten. Wil je toch iets meer weten over de taken? Stuur dan een mailtje naar ajv@adventist.nl.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

 

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.