Doopbericht Heerlen

Op 5 maart mocht de adventgemeente Heerlen twee nieuwe leden verwelkomen, want Sabine en John van der Werff (54 en 55 jaar), werden op die dag gedoopt. Er was zelfs familie uit het Zwarte Woud uit Duitsland aanwezig. Zij brachten een lied ten gehore voor Sabine en John.

Op zoek

Doop Sabine en John 1John vertelde dat hij zijn leven lang op zoek was naar liefde en die vond in God, zijn vrouw en zijn zoon, Patrick. Sabine kwam via een vriendin al op haar zestiende in contact met Adventkerk. Later, toen haar moeder en broer zich bij de Adventkerk aansloten, ging zij hier weer over nadenken. Het was alsof God haar iets duidelijk wilde maken.

Bijbelstudie

Uiteindelijk zijn Sabine en John op onderzoek gegaan in de Bijbel. Sabine vertelde dat zij zich meteen thuis voelde in de kerk. De Bijbel gaf Sabine en John allebei de liefde en houvast waar zij al langer naar op zoek waren.

Hun dooptekst kozen zij zelf: Psalm 33, vers 20 – 22.

Wij verwachten vol verlangen de Heer,
hij is onze hulp en ons schild.
Ja, om hem is ons hart verblijd,
op zijn heilige naam vertrouwen wij.

Schenk ons uw trouw, Heer,
op u is al onze hoop gevestigd.

Sabine, John en de gemeente Heerlen kunnen terugkijken op een prachtige dienst, met prachtige muzikale bijdragen van familie en het koor van de gemeente.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.