Dag voor ouders

dagvoorouders2016Ook deze keer was het weer prima verzorgd; een goede spreker met een pakkend verhaal over het geloof én vooral praktische tips om samen met je kinderen mee aan de slag te gaan!’ vertellen Marco en Karin van Os over de Dag voor ouders.

genoeg keuze

Op de Dag voor ouders van 13 maart kwamen ouders van overal in Nederland naar landgoed Oud Zandbergen voor een inspirerende dag. Het was de derde keer dat de afdeling Gezinspastoraat deze dag organiseerde.

dagvoorouders2016.3De dag werd goed gewaardeerd met een 8,2. En geen wonder, de sfeer was goed en de ouders waren enthousiast! Deelnemers konden twee workshops volgen. Met zeven verschillende workshops, georganiseerd door professionals uit de kerk, was er keuze genoeg.

 

Op Verzoek

Op verzoek was er dit jaar ook een workshop voor pubers met de pakkende titel Puberbrein binnenstebuiten. Deze workshop en Praten over God enzo waren erg populair, terwijl ouders met jongere kinderen graag kozen voor bijvoorbeeld Achter het bang. Voor het eerst was er ook een groep vaders. Zij konden kiezen voor de workshop Vader zijn is het stoerste wat er is.

dagvoorouders2016.2Deze editie gemist? Het advies van Marco en Karin: ‘En ouders die niet geweest zijn; kom volgende keer, want het is zo de moeite waard!’

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.