Wonen in Intermezzo te Huis ter Heide

Zoals u wellicht weet zijn ook bij de zorginstelling Vredenoord in Huis ter Heide 42 seniorenwoningen. U woont daar geheel zelfstandig in een rustige, bosrijke omgeving waar het goed wandelen en fietsen is.

Indeling

De appartementen hebben een oppervlak van 57 m2 en bevatten 2 kamers, een keuken, een badkamer en een berging in het appartement. Er zijn 2 liften, 2 fietsenstallingen en een scootmobielstalling. Ook zijn er vaste parkeerplaatsen voor de auto beschikbaar. De afstand tot het dichtstbijzijnde winkelcentrum is 2 km.
Er is een goede busverbinding met het dichtstbijzijnde winkelcentrum, met het centrum van Zeist en Amersfoort. Ook Lage Vuursche, Hilversum en Utrecht zijn per bus goed bereikbaar.

Huursubsidie

De woningen zijn eigendom van woningcorporatie Habion, dat betekent dat er een mogelijkheid is tot huursubsidie indien nodig. Het voordeel is dat Vredenoord dichtbij is waardoor u, als u dat wenst, gebruik kunt maken van de kerkzaal, de fysiotherapeut, maaltijden bestellen bij Vredenoord, kapper en er is en mogelijkheid om mee te doen met activiteiten die in Vredenoord worden georganiseerd. Tevens is er een mogelijkheid om een personenalarmering aan te vragen via Vredenoord. In het pand van Intermezzo bevinden zich nog 3 logeerkamers en een algemene huiskamer. Deze kan worden gebruikt voor feestjes zoals verjaardagen enz.

Voor informatie over huurprijzen, inkomensgrenzen e.d. kunt u contact opnemen met Ria Dullaart, telefoonnummer 030-2741946.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.