‘Voor deze reizigers is geen weg terug’

@vent3.2016.1

In @vent 3 van 2016 vind je: nieuws, foto’s, een blog van ds. Bert Nab, een verslag van de Kidzrally, een beschouwing op het studentencongres en nog veel meer. Lees @vent!

Wachten op de Trein

Meity Bodenstaff reisde af naar Kroatië om namens ADRA Nederland ADRA Kroatië te helpen in een transitcentrum. Daar wachtte zij op een trein, Want vijf dagen na haar aankomst, sloten de Balkanlanden hun grenzen. Wat doe je dan?

Lees_Verder_Orangje

Studiereis

 

De predikanten gingen op studiereis naar Israël. Ze hebben veel gezien, en nog meer geleerd. Gelukkig maakten ze ook veel foto’s. Wat hebben ze meegemaakt? Je hoort het binnenkort vanaf de kansel, maar in deze @vent alvast een fotoverslag. In Advent zal een uitgebreid verslag verschijnen.

@vent03.2016.6

fotos_bekijken

Vrijheid

Aanslagen in Brussel, Ankara, Parijs,Istanbul, Kopenhagen en ook op allerlei andere plaatsen. Miljoenen mensen op de vlucht, over land en in gammele bootjes. Schendingen van mensenrechten, ook in zogenaamde geciviliseerde landen. Meedogenloze organisaties waarvoor geen mens veilig is. Kunnen we ons nog vrij voelen in een wereld die aan alle kanten belaagd wordt?

Lees_Verder_Orangje

 

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.