Nieuwe ideeën en inspiratie

Volwassenen die kinderliedjes zingen en in actie zijn op een hindernisbaan. foto 5
Voorbijgangers kijken op zondag 22 september nieuwsgierig naar wat er allemaal gaande is op landgoed Oud Zandbergen. 

 Honderdtwintig kindersabbatschoolleiders uit het hele land zijn naar de jaarlijkse trainingsdag gekomen. Ze zijn op zoek naar nieuwe ideeën, materialen en inspiratie. En die vinden ze meer dan genoeg.foto 3 (2)

De dag begint met het leren van nieuwe liedjes en het krijgen van informatie over wat het nieuwe seizoen voor de kinderen en leiding in petto heeft. Daarnaast vertelt Frensly Panneflek in zijn bemoediging hoe Paulus een geestelijke coach voor Timoteüs was en hoe wij dat ook voor de kinderen in onze omgeving kunnen zijn.

Workshop Creatief met Bijbelteksten
Workshop Creatief met Bijbelteksten

Na de plenaire sessie staan de workshops op het programma. Er is keuze uit zes workshops in totaal. Zo is er bijvoorbeeld een workshop creatief met Bijbelteksten en een workshop Davidische dans. Ook zijn er workshops met een serieuzer karakter, zoals de veilige kerk of omgaan met verlies.20130916_135017

Aan het eind van de dag is het een drukte van jewelste in de ‘winkel’. De deelnemers kunnen hier verschillende soorten Christelijk knutselmateriaal  aanschaffen voor de kinderen in hun gemeente. Hier wordt gretig gebruik van gemaakt.

Mocht je deze dag gemist hebben of verheug je je nu al op de volgende keer, schrijf dan alvast zondag 9 november 2014 in je agenda. Dan biedt het Kinderpastoraat van het Landelijk Kantoor opnieuw een trainingsdag aan.foto 1 (3)

 

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.