Missie van de kerk

shutterstock_275067134Op 22 november heb je de kans om van gedachten te wisselen met de voorzitter van het werelddeel waar de Nederlandse kerk lid van is. Ds. Rafaat Kamal, voorzitter van de Trans-Europese Divisie, bezoekt Nederland dan voor een themadag over de missie van de kerk.

De dag staat voor iedereen open. De voorzitter van de Nederlandse Adventkerk, ds. Wim Altink, is zelf net terug van de jaarvergadering van de wereldkerk. Hij zegt dat naast het bespreken dan allerlei belangrijke dingen voor de kerk wereldwijd het ‘goed [is] om te weten dat er in dat grote adventgezin ook tijd en aandacht is voor individuele [en] lokale onderwerpen voor alle plekken waar Gods boodschap voor deze tijd verkondigd wordt en (nog) moet worden.’

Iedereen is welkom

Op 22 november besteedt de Nederlandse Adventkerk daar dus ook aandacht aan. De bijeenkomst vindt plaats in de Adventkerk van Den Haag (Robijnhorst 197) van 14.00 uur tot 17.00 uur. Er is voldoende ruimte om naar elkaar te luisteren en vragen te stellen over de missie van de kerk en hoe het Nederlandse netwerk in dat grote, wereldwijde netwerk past.

Benieuwd hoe de kerk organisatorisch in elkaar zit? De getallen kloppen niet meer helemaal, maar dit filmpje geeft een goed beeld:

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.