Op zoek naar Paulus

Wie van 20 – 27 april 2016 meegaat met de seniorenreis kan rekenen op een afwisselend, ontspannen en volledig verzorgd programma. Laat je verrassen door het aangename klimaat, de blauwe zee en de talrijke bezienswaardigheden van Malta. Bezoek het historische Valletta, eeuwenoude tempels, kleurrijke vissersplaatsjes, Gozo en nog veel meer.

Interessant is dat Paulus, tijdens zijn reis naar Rome, schipbreuk leed op Malta en daar ruim zes maanden verbleef (Handelingen 27). Sporen van zijn aanwezigheid zijn terug te vinden St. Paul’s Bay en de Pauluscatacomben in Rabat. Aan het verhaal van Paulus en Malta wordt veel aandacht geschonken tijdens deze reis.

We verblijven in een 4-sterrenhotel, centraal gelegen in de badplaats Mellieha. Het hotel heeft een binnen- en buitenzwembad en een bar en restaurant. Dat is de uitvalsbasis voor de reis. We maken bijvoorbeeld een havencruise met een privéschip, verkennen vissersdorpjes en gaan op zoek naar Paulus. Benieuwd naar het volledige programma? Klik hier.

De opgavendeadline voor deze reis is 7 december.

De kosten voor de reis zijn € 975 per persoon (1-persoonskamertoeslag € 105) en de reisduur is acht dagen (zeven nachten). De reis wordt verzorgd door Drietour, en de reisleider is ds. Jurriën den Hollander. Mis het niet en download dit opgavenformulier en stuur het volledig ingevuld naar: Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten, Amersfoortseweg 18, 3712 BC Huis ter Heide, ter attentie van Kalin Li. Liever digitaal? Een volledig ingevuld formulier per e-mail versturen kan natuurlijk ook.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.