Ieder kind een discipel van Jezus, nu!

Studeren, lachen, actief zijn, improviseren, bidden, lekker eten en teamuitdagingen. Afgelopen weekend was bijzonder voor het Kids in Discipleship (KID)team van gemeente Alivio Delft en het KID-team van gemeente het Kompas.

Afgevaardigden van de gemeenten kwamen naar het Landgoed Oud Zandbergen in Huis ter Heide om de KID-training te volgen. De teams leerden tijdens deze training wat de missie en visie van KID is, hoe je het programma kunt implementeren in je gemeente en je hoe je de lessen tijdens de bijeenkomsten voor gezinnen vormgeeft. KID stimuleert de ouders geestelijke mentor van hun kinderen te zijn en maakt het geloof een vast onderdeel van het dagelijks leven. Het motto? ‘Ieder kind een discipel van Jezus, nu!’

20140316_103121 (3)‘Een zinvol, leerzaam, gezellig en vooral inspirerend weekend, ik had dit voor geen goud willen missen!’, aldus één van de deelnemers. ‘Het was bijzonder om een live KID-les van gemeente Amersfoort te mogen meemaken. Ik kan niet wachten om met KID in mijn gemeente aan de slag te gaan.’

Naast Alivio Delft en het Kompas zijn de volgende gemeenten al actief (geweest) met Kids in Discipleship: Amersfoort, Antwerpen, Arnhem/Nijmegen, Den Haag en Dordrecht.  Wanneer gaat jouw gemeente met Kids in Discipleship aan de slag?
Begin 2015 bieden wij weer een KID-training aan. Gaan jullie er dan ook voor? We willen toch allemaal hetzelfde: ieder kind een discipel van Jezus, nu!

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.