Hechte band

Doop MaartjevIJsselmuide.2016Maartje van IJsselmuide (26) mocht dit jaar een paar mooie mijlpalen vlak na elkaar vieren. In de week van 25 juni werd zij 26 jaar, de week daarop slaagde ze officieel voor haar hbo-opleiding en op sabbat (zaterdag) 2 juli koos zij voor de doop.

Voordat Maartje naar Purmerend verhuisde had zij in de adventgemeente Spijkenisse al bijbelstudie met het oog op de doop gevolgd. Een aantal leden van de gemeente waren daarom naar Noord-Holland afgereisd om bij Maartjes doop te zijn.

In Purmerend zong Maartje al snel mee in de praiseband, een hoofdonderdeel van de wekelijkse Experience (eredienst), naast Godsmomenten en een overdenking. Wat haar raakte bij het Middelpunt was de hechte band van de leden onderling. .

Doop MaartjevIJsselmuide.2016.2De dienst stond in het teken van de liefde als leidraad en was er één vol mooie liederen, een op maat gesneden overdenking, De dienst was vol mooie liederen, een op maat gesneden overdenking, met als slotstuk de doop.

Elke doop is speciaal en ook voor Maartje was dit een grote mijlpaal in haar leven. Groter dan die 26e verjaardag of het behalen van haar hbo-diploma.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.