Doopdiensten

In verschillende gemeenten zijn in de afgelopen weken doopdiensten gehouden. Onder meer in Almere,  Amsterdam Ghana en Eindhoven.

ds. Andrews Ewoo heeft onlangs na een evangelisatie actie in zijn gemeente Almere 20 personen gedoopt en tevens na een Daniel Seminar in zijn gemeente Amsterdam Ghana 15 nieuwe lidmaten gedoopt.

Er was ook groot feest in het “Lichtpunt” in Eindhoven op sabbat 22 mei 2010. Een volle kerk met veel gasten, een vol doopvont, een gestroomlijnde dienst, twee kinderen om op te dragen en zes dopelingen. Deze dag werden

Lucy van der Venne (41)
Erik Beunder (51)
Sidney Ross (66)
Hans Floor (51)
Ishimwe Bukuru (19)
Ihimbazwe Butoyi (19)

gedoopt op de belijdenis van hun geloof. De tekst voor de ochtend was door Ds. Bert Nab genomen uit Handelingen 22:16: “Wat aarzel je nog?” Lucy is bij de kerk gekomen door een collega. Evangelisatie op de werkvloer loont! Erik kwam al lang in de gemeente met zijn vrouw, evenals Hans. Tot vreugde van hun echtgenotes zijn de heren nu ook gedoopt. Sidney heeft al een lange geschiedenis in de kerk. Jaren geleden Adventist geweest, weggegaan en uiteindelijk weer teruggekomen. Ishimwe en Ihimbazwe zijn tweelingzussen. Zij wilden eigenlijk de vorige keer al graag gedoopt worden, maar toen kwam hun aanmelding zo laat dat ze nog even geduld moesten hebben. Deze keer konden ze gelukkig wel hun verbond met God sluiten in het doopwater.
Alle dopelingen zijn van harte welkom geheten in de gemeente. Voor een volgende doop hebben zich alweer twee jeugdleden gemeld. Nog even wachten tot na de vakantie.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.