Benefietconcert THE MISSION

ADRA, een verslag van de organisatoren van een fundraiser:

Zaterdag 29 mei was het dan eindelijk zover! Na hectische voorbereidingen was het tijd voor ons benefietconcert! Rond half 8 druppelden de eerste mensen binnen. We hadden de zaal versierd met onder andere witte ballonnen, slingers, extra kaarsen en op het podium stond in grote letters de naam van het concert: ‘The Mission’.

De avond werd geopend door onze super MC (master of ceremony, red.) : Roël. Met humor en veel enthousiasme kondigde hij de nummers aan en hield hij het publiek actief. We hadden zelfs met z’n allen een yel bedacht: 1 2 3 go ADRA, yen yen yen IKN!! Het programma was goed gevuld, in totaal waren er zo’n 12 acts. Het geheel bestond uit solozangeressen (Litricha, Medaliz en Sjury) en verschillende groepen (o.a. Acapella Girls, Divine voices, Gentle voices, Brosis). Naast zang werd er ook een Sign opgevoerd door enkele organisatoren van het concert op het nummer ‘Free’.

Tijdens het concert vertelde één van onze Missiontrippers Christle, nogmaals ons doel en liet foto’s zien van eerdere fundraisers. Bijvoorbeeld van de activiteiten op Koninginnedag en het opzetten van tenten voor ’t Grote Opdracht Festival.
Aan de hand van een PowerPoint werden de 9 Missiontrippers voorgesteld. Ten tijde van het concert waren we nog met een groep van 9 maar sinds deze week is het totale aantal Missiontrippers tòch nog 10 geworden!!

Toen het concert bijna was afgelopen, was inmiddels de zon al onder; de Sabbat was voorbij. Aan het eind van het concert hielden we daarom een gezamenlijke Sabbatsluiting. Vervolgens verzamelde iedereen zich rond de bar waar we allen onder het genot van een hapje en een drankje lekker konden nakletsen. 

Het benefietconcert was een groot succes! We danken iedereen die heeft mee geholpen, heeft opgetreden en natuurlijk het concert heeft bijgewoond of op een andere manier een bijdrage heeft geleverd! Maar bovenal gaat onze grootste lof en dank uit naar God!

MissionTripTeam HTH

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.