Doopbericht Leeuwarden

Doopdienst LeeuwardenOp 19 december was de dienst in Leeuwarden niet alleen feestelijk vanwege de afsluiting van het 100-jarig jubileum van de gemeente. Het was ook een doopdienst. Tjeerd Terpstra (58) en Sebastiaan van der Wall (23) werden gedoopt. Jo Banning (83) werd opgenomen in de gemeente.

Tjeerd loopt al 35 jaar lang mee in de Adventkerk. Zeker de laatste jaren was hij elke dienst aanwezig. Zijn vrouw was al gedoopt, maar Tjeerd had nog een zetje nodig. Nu was de tijd rijp en besloot hij om ook officieel lid te worden van de gemeente.

Het jubileumjaar werd afgesloten met een doopdienst

Sebastiaan bezocht de kerk al op jonge leeftijd. Zijn vader bleef hem vragen om mee te gaan, maar voelde zich meer aangetrokken tot metal- en rockmuziek. Dat was, vertelde hij in zijn getuigenis, zijn verleiding en verslaving. Sebastiaan kwam tot zijn besluit om bij God te horen door studie en gebed. Er ging een worsteling aan vooraf, maar hij liet vol dankbaarheid weten dat hij graag gedoopt wilde worden.

Jo Banning was al gedoopt en is op deze mooie feestdag opgenomen in de gemeente. Ze was al jaren vaste bezoeker, maar soms liet haar gezondheid het niet toe om de dienst te bezoeken. Nu gaat het beter met haar, en was het jubileumjaar een aanmoediging om de opname concreet te maken. Datum doop

Het jubileumjaar werd geopend met een doopdienst, en kon zo ook worden afgesloten met een doopdienst.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.