Doopbericht Apeldoorn

roos van doornik1Op 5 december vierde de adventgemeente Apeldoorn de doop van Roos van Doornik (18). Het was een mooie dienst, die door jongeren werd begeleid.

Roos gaf een prachtig getuigenis. Zij gaf aan dat in een adventistisch gezin opgroeien niet automatisch betekent dat je zelf ook voor de kerk kiest. Er was een periode in haar leven dat andere dingen veel belangrijker waren.

Roos werd geconfronteerd met het overlijden van haar opa, Ruud Diekman, en haar oom, Pieter van Doornik. Dat dwong haar om na te denken over de betekenis van het leven. Eerder in 2015, na de doopdienst van drie jongeren uit de gemeente (Niels, Tabitha en Rutger), gaf Roos aan dat ook zij voorbereid wilde worden op de doop.

Roos heeft op 5 december gekozen om te luisteren naar Jezus’ uitnodiging om hem te volgen. Door te kiezen voor Jezus, heeft zij ook gekozen voor het leven.

Het is voor de adventgemeente Apeldoorn een geweldige beleving dat er veel jonge mensen worden gedoopt. Ook nu staan de volgende twee dopen van jonge mensen al in de planning!

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.