Vredenoord zoekt zorgbemiddelaar

Woonzorgcentrum Vredenoord is op zoek naar een zorgbemiddelaar voor 20 – 24 uur per week. Bekijk de vacature op de website van Vredenoord.

Functie

De zorgbemiddelaar zorgt ervoor dat nieuwe bewoners van Vredenoord op de juiste plek de juiste zorg- en dienstverlening ontvangen. Of dit nu thuis is of op locatie is, we zoeken voor de bewoners de beste oplossing.

De zorgbemiddelaar coördineert het hele proces, vanaf de eerste kennismaking tot aan het moment dat de bewoner daadwerkelijk zorg en diensten afneemt en zelfs daarna. Bij de zorgbemiddelaar begint de goede relatie met de bewoner.

Gevraagd wordt

  • Een afgeronde hbo-opleiding Verpleegkunde, Maatschappelijk Werk of een andere zorg gerelateerde hbo-opleiding.
  • Kennis van het zorgproces, (facilitaire) dienstverlening en de (maatschappelijke) ontwikkelingen binnen de ouderenzorg.
  • Kennis van wet- en regelgeving en administratieve procedures omtrent de indicatiestelling.
  • Sociale vaardigheden bij de omgang met (potentiële) bewoners, familie, externe contacten en collega’s; een professionele houding en vriendelijkheid.
  • Vaardigheden in het voeren van commerciële sales- en acquisitiegesprekken.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Zelfstandigheid en in teamverband kunnen werken.
  • Flexibiliteit, accuratesse en stressbestendigheid.
  • De bereidheid om ook buiten je normale uren te werken.
  • Minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Arbeidsvoorwaarden

Als zorgbemiddelaar verdien je op basis van een 36-urige werkweek maximaal € 3.410,38 bruto per maand (FWG 50), exclusief 8% vakantietoeslag en 7% eindejaarsuitkering. Vredenoord vraagt van elke werknemer een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en medewerking aan een eventueel assessmenttraject. Voor deze functie is een BIG-registratie noodzakelijk en wordt getoetst door Vredenoord.

Solliciteer

Ben jij degene die Vredenoord zoekt? Solliciteer dan online of mail je sollicitatiebrief met cv naar personeelszaken@vredenoord.nl. Je kunt tot en met 31 januari 2017 reageren. Wil je meer weten over werken bij Vredenoord, bezoek dan de website. Solliciteer nu en versterk het Vredenoord-team!

Over Vredenoord

Vredenoord is een kleine, zelfstandige ouderenzorg organisatie met één locatie en levert zorg en diensten aan huis zowel als aan ruim 100 bewoners met een verpleeghuisindicatie. Eén van de afdelingen is bedoeld voor ouderen met een ernstige psychogeriatrische aandoening en met een BOPZ-indicatie. Ruim honderd werknemers en tachtig vrijwilligers werken aan deskundige zorg en een warme sfeer van thuis voor de bewoners. Vredenoord is een christelijke organisatie waar met toewijding en plezier en op een liefdevolle wijze zorg geboden wordt. Kernwoorden hierbij zijn: professioneel, gastvrij en betrokken.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.