Zonnige Open Dag

Op zondag 5 september organiseerde de Nederlandse Unie voor de zevende keer een Open Dag op het landgoed Oud Zandbergen, waar het hoofdkantoor van de Adventkerk is gevestigd.
Met prachtig weer genoten vele bezoekers (schattingen lopen uiteen van 1200 tot 1500 personen) in een ongedwongen sfeer van gezelligheid, goed eten en een bezoekje aan de ‘markt’ met 70 kramen. Verschillende organisaties binnen de Adventkerk boden hun waar ter kennis of ter verkoop aan.

Voor de kinderen waren er speeltoestellen, de ijscoman stond altijd in de buurt en tweemaal was er een rondleiding door het historische hoofdgebouw van 1652.

Tevens werd er afscheid genomen van Clair Sanches die afgelopen zomer is gekozen als hoofd van het departement Vrouwen- en Kinderpastoraat van de Trans Europese Divisie (TED). Haar echtgenoot, ds John Sanches, zal eveneens Nederland verlaten om naar de TED te gaan en het Gezinspastoraat gaan leiden te samen met een cluster van een aantal andere taken. Namens de Nederlandse Unie uitte ds. Wim Altink grote waardering waarop Clair en John zich voor de kerk in Nederland hebben ingezet. Clair heeft reeds 26 jaar voor de kerk gewerkt waarvan de afgelopen 12 jaar voor het Vrouwen- en Kinderpastoraat in Nederland. John heeft vele jaren als predikant en jeugdleider voor de Nederlandse Unie gewerkt.

De Open Dag werd muzikaal omlijst door zang van Nathalie Booij. De Open dag viel samen met het Gezinnenkamp, dat vrijdag jl. begon. Er bleek grote belangstelling hiervoor te bestaan. De kampeercapaciteit van Oud Zandbergen werd tot het uiterste gebruikt. Het Gezinnenkamp, met als gastspreker ds. Duco Kerssen en de OpenDag zijn in positieve sfeer verlopen.
Deze week hebben we alle foto’s binnen en worden ze gelijk op het web geplaatst. De foto’s zijn hier te bekijken

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.