Verrijk je leven

Ongeveer 800 mensen kwamen op sabbat (zaterdag) 11 juni samen voor een evenement dat altijd gezellig is: de Dutch-Caribbeanrally. Dit jaar stond de dag in het thema van het verrijken van je leven –waarbij geestelijke, lichamelijke, mentale en sociale balans centraal stond. Als de dag met maar één woord moest worden samengevat, zou ‘inspirerend’ het beste passen. De kinderen hadden hun eigen programma.

DCRally.2016

Balans

Uiteraard begon het programma met de sabbatschool, waarbij het hebben van een gezond, gebalanceerd geestelijk en lichamelijk leven werd behandeld door ds.Orlando Manuela. Daarop volgende de eredienst met als thema Onze hoop.

DCRally.2016.2Een van de gastsprekers was ds. Israel Leito, voorzitter Inter-Amerikaanse Divisie van de Adventkerk. In de avond besprak hij het hebben van een gezond en gebalanceerd sociaal leven. Ook waren aanwezig ds. Wim Altink, voorzitter van de Nederlandse Adventkerk en ds. Hans Ponte, secretaris van de Adventkerk van de Nederlandse Cariben.

Altijd gezellig

Het samenzijn en met elkaar kunnen praten, eten en genieten, was zeker een hoogtepunt. Op de Dutch-Caribbeanrally kun je altijd even de Caribische warmte voelen. ‘Het was een goed georganiseerde dag en het was geweldig om veel bekenden te ontmoeten’, vatte een bezoeker samen.

DCRally.2016.3Een ander leuk moment was de bijbelquiz, over het boek Leviticus. Zeven gemeenten namen deel. De groep uit Den Haag wist uiteindelijk de meeste antwoorden en won de quiz.

Er is nog geen informatie beschikbaar over volgend jaar, maar er zouden nog 100 mensen meer op de locatie in Zoetermeer passen. Geen enkele reden om dit feestje over te slaan.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.