Nieuwe reeks evangelisatiefolders

OriginalPhoto-475063773.862739 (1)Iedereen worstelt met levensvragen. Waar kom ik vandaan? Wat doe ik hier? Hoe blijf ik gezond? Hoe ziet de toekomst eruit? Dit zijn vragen waar het adventisme goede antwoorden op kan geven. Daarom geeft de Adventkerk een reeks evangelisatiefolders uit. 

De eerste folder gaat in op stress. In simpele en toegankelijke taal wordt de kracht van de sabbat en het invloed op God in je leven uitgelegd. Allemaal om te laten zien dat het geloof en leven met God je een minder stressvol bestaan kan geven. Het boekje oogt fris en aantrekkelijk, met felle kleuren en sprekende beelden.  Je kunt de folder hier alvast digitaal bekijken.

De folder is voor gemeenten en leden te bestellen via het servicecentrum. De kosten zijn €1 voor 10 boekjes (exclusief portokosten), wat deze folder ideaal maakt voor het delen en verspreiden onder vrienden, kennissen en buren.

PastedGraphic-8Het is de bedoeling dat er regelmatig een nieuwe folder verschijnt over de volgende levensvraag. De volgende vraag is al bekend: Hoe ziet de toekomst eruit?

De volgende folder kan ontworpen worden wanneer wij de kosten voor ontwerp en vormgeving hebben, welgeteld €400. Dit bedrag zamelen we in door het verkopen van de folder over stress, maar giften zijn natuurlijk van harte welkom. Zo kunnen we nóg eerder de volgende folder uitgeven! U kunt via iDEALof credit card een bedrag schenken door op een van deze bedragen te klikken: €10, €25, €50, €75€100. Uiteraard ontvangt u dan als eerste een aantal van de nieuwe folders om te delen met vrienden en kennissen!

 

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.