Meer over Dialoog

Bent u van het volgende informatie over Dialoog Nederlands en Papiamento op de hoogte?

Suggesties

De afdeling Sabbatschool luistert naar opmerkingen en aanbevelingen. Er is meer schrijfruimte gekomen om antwoorden in te vullen, de citaten en verwijzingen staan allemaal in de voetnoten. Is een citaat te lang? Dan staat de verwijzing in de voetnoten. De jongerenles Nederlands en Papiamento is apart en gratis verkrijgbaar. De jongerenles van kwartaal vier bevat meer stellingen en verwijzingen naar websites en/of videoclips.

Audioboek

Dialoog is in zijn geheel –gratis– beschikbaar als audioboek. Geef het door aan mensen die slechtziend zijn, of die erg veel reizen en graag gebruik willen maken van een audioboek.

Vrijwilligers

Meer dan vijftig vrijwilligers uit zes landen werken samen om Dialoog een succes te maken. Het eindproduct is dus echt teamwork!

Internationaal

De Nederlandstalige Dialoog gaat naar België, Curaçao en Suriname. Wist u trouwens dat de prijs die u betaalt de kostprijs is?

Evangelisatie

De Verdieping kan gebruikt worden als evangelisatiemateriaal. Het kan bijvoorbeeld de basis zijn om samen met buren of vrienden de Bijbel te bestuderen.

Alleen digitaal

De gedrukte (en gekleurde) versie van Dialoog in het Papiamento is het tweede halfjaar van 2016 alleen digitaal beschikbaar. Op dit moment zijn er slechts 150 abonnees, waardoor het niet mogelijk is om het te printen. Trouwe abonnees zullen wel het bekende boekje uit Curaçao kunnen ontvangen.

ESDA-Instituut

Het oranje vakje dat rechtsonder op iedere pagina staat bevat dezelfde tekst en vraag als de ESDA-kalender. ESDA-cursisten worden uitgenodigd om op sabbatmorgen naar een van de bijbelstudiegroepen in de kerk te gaan. Door deze vragen op te nemen in Dialoog is de overgang kleiner.

Bidden

De afdeling Sabbatschool bidt dat iedereen die de Bijbel bestudeert met behulp van Dialoog zal groeien in het geloof en een beter mens zal zijn op deze wereld.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.