Kerkgenootschap in ‘Holland van Boven’

Noteer alvast in uw agenda: zondag 5 januari om 15:00 uur en/of zaterdag 11 januari om 12:30 uur. In het programma ‘ Holland van Boven’  zal onze kerk op die tijdstippen brede en landelijke exposure via de nationale televisiezender SBS6 genieten.

‘Holland van Boven’ vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Het  programma over ons kerkgenootschap kwam tot stand via een samenwerkingsactie van het Departement Gemeentegroei en de afdeling Communicatie. Er is gefilmd bij het Landelijk Kantoor op landgoed Oud Zandbergen, maar ook tijdens de bijeenkomsten in de sabbatschool en kerkdiensten in het land. De enorme verscheidenheid van ons kerkgenootschap komt goed in beeld. Zo zijn er opnames van een bijeenkomst van de Adventkerk Amsterdam-Ghana. De boodschap in de aflevering van ‘Holland van Boven’ is er een van hoop en optimisme.

Missie zevendedagsadventisten

Voorzitter Rob de Raad van ons kerkgenootschap in een brief aan alle gemeenten: ‘Wij moedigen u aan om een iedereen in uw kring aan te moedigen om het programma te bekijken. Wij hopen dat uzelf ook in de gelegenheid bent om het te zien. Aan de programmamakers van ‘Holland van Boven’ hebben wij bekendgemaakt dat wij met dit item een invulling geven aan onze missie door een leven als zevendedagsadventist op actuele, realistische wijze in beeld te willen brengen. Hieraan hebben zij volledige medewerking verleend. Wij vragen u tot slot te bidden voor zij die via dit programma worden geraakt om een dienst van ons te willen bezoeken.’

De programmamakers verwachten dat zo’n 200.000 kijkers over heel Nederland geïnformeerd zullen worden over zevendedagsadventisten. Een bredere exposure van wie wij zijn, waar wij voor staan, en wat wij doen is in de geschiedenis van de Nederlandse Adventkerk nog niet voorgekomen.

Meer informatie: Holland van Boven

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.