Gezellig en goed

Emeriti-predikanten en hun partners ontmoetten elkaar op 24 mei in ‘s-Hertogenbosch. Heel erg gezellig, dat was het op die donderdag. En natuurlijk goed.

Toen en nu

’s-Hertogenbosch is één van de oudste steden van Nederland. Tijdens een rondvaart kregen de deelnemers aan deze emeriti-dag een kijkje in de rijke historie van de mooie stad. Aan de gesprekken was te merken hoe belangrijk het is om elkaar van tijd tot tijd te ontmoeten. Herinneringen werden uitgewisseld, net als ervaringen uit het leven van nu.

Na de rondvaart volgde een korte wandeling door de mooie straten van de binnenstad en volgde een heerlijke lunch. Ernst en humor wisselden elkaar af tijdens de gesprekken. Ook ds. Rob de Raad, voorzitter, was aanwezig.

Dank

Ds. Jacob Engelgeer, departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting, dankte zijn gepensioneerde collega’s en hun partners voor alles wat zij voor de kerk deden en nog altijd doen. Ds. Engelgeer: ‘Vanuit hun grote betrokkenheid hebben zij zich jarenlang ingezet voor de kerk. Het is goed om van tijd tot tijd onze waardering en respect daarvoor te tonen. Zij zijn ons immers voorgegaan in het bouwen van Gods koninkrijk en hebben velen van ons geïnspireerd hun daarin te volgen. We zijn hen daarvoor veel dank verschuldigd.’

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.