Adventdorp

Het terrein van Oud Zandbergen krijgt steeds meer de aanblik van een soort dorp. Grote en kleine tenten zijn verrezen en ook caravans worden meer en meer zichtbaar. Het komende Hemelvaartweekend vindt zowel de traditionele Camporee van AJV Scouting plaats en dit jaar voor het eerst op dit tijdstip het toerustingfestival van de Afdeling Gemeente Groei (onder het motto “Wees Zout”) plaats. Voor dit laatste evenement zijn er meer dan 400 aanmeldingen binnen gekomen.

 

Het is geweldig om te zien hoeveel toegewijde vrijwilligers nu al actief zijn om dit “adventdorp” op te bouwen. Tien procent van ons ledental zal ruim vier dagen hier aanwezig zijn. Een ideale gelegenheid voor me om zoveel mogelijkheid geloofsgenoten te ontmoeten en indrukken op te doen van de activiteiten.
A.s. zondag en maandag zal er een mini exodus zijn van allen die een uniek weekend achter de rug hebben. Wat zal in herinnering blijven? Ongetwijfeld de gesprekken, de humor, de natte tenten, en de sprekers. Maar ik hoop vooral dat te midden van al het georganiseer en de gezellige drukte de vrede van God een blijvende indruk op ons zal achterlaten.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.