Tienerclub

AJV

Evenementdetails

  • 10 - 2 - 2024
  • zaterdag, 15:30 to 21:30

Contact event manager

1 2 3 4

Boek uw kaartjes

Thank you Kindly

Tienerclub

zaterdag, 15:30 to 21:30
februari 10, 2024

000000

Thema: Liefde is in de naam:

Locatie: Koetshuis, Huis ter Heide

 

Aanmelden hieronder:

Tienerclub 10 februari 2024

  • Prijs: € 7,50
  • Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten respecteert jouw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van je hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring lees je hier meer over.

    Bij het verzenden van persoonsgegevens van kinderen onder de 18 gaan wij ervan uit dat dit is kortgesloten met hun ouders.
  • Wil jij ook op de hoogte blijven van de tienerclub en andere evenementen die je vast ook leuk vindt? Zo ja, klik dan op akkoord! Je kunt altijd aangeven dat je geen informatie meer wenst te ontvangen. Stuur dan een mail naar de organisatie.
  • Tijdens evenementen maken wij regelmatig foto’s en video’s. Een selectie gebruiken we voor de website, sociale media of in andere media van de kerk (bijvoorbeeld Advent). Het kan zijn dat je in een van deze foto’s en video’s voorkomt. Ga je ermee akkoord dat wij jouw beeltenis gebruiken? je kunt dit altijd stopzetten door een mail te sturen naar de organisatie.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.