Vierde editie AJV Bible Experience succes

Departementen maart 16, 2022

De vierde editie van AJV Bible Experience in Den Haag was een succes. Op 18 februari 2022 hield de storm Eunice ons land in haar greep, maar een dag later kon de AJV Bible Experience toch gehouden worden in de adventgemeente Den Haag.

Eunice

Eén dag voor de AJV Bible Experience raasde storm Eunice door het land. Ter voorbereiding op de AJV Bible Experience wilde de organisatie alles klaarzetten, maar helaas was dit niet mogelijk. De organisatoren hebben gebeden en besloten om de AJV Bible Experience door te laten gaan. Aïcha Martijn: ‘Met Godsgenade hebben we op sabbatochtend 19 februari alles op tijd klaargezet in de recreatiezaal voor onze eerste editie van de Adventurer/Welpen Bible Experience.’

Drie groepen

Er deden 3 groepen (scoutinggroep JFC, Pathfindersgroep Kortijk en een combinatie Pathfindersgroepen Josué en Orion) mee. Ze kregen in de bovenstaande volgorde voor hun overwinning een trofee mee. ‘Dit aantal is zo grappig, want onze eerste editie Pathfinder/Scouts Bible Experience begon ook met drie groepen (scoutingsgroep JFC, Pathfindersgroepen Orion & Gideon). Wij hopen dat de AJV Bible Experience net zo groot wordt als de Pathfinder/Scouts Bible Experience waaraan nu acht groepen hebben deelgenomen.’

Live te volgen

De vierde editie Pathfinders/Scouts Bible Experience vond plaats in de grote zaal van kerkgemeente ZDA Den Haag. Deze was live te volgen via de YouTube kanaal van het departement Jongeren& Gezinnen. Na een lang en intensief quiz waren ook deze keer de teams aan elkaar gewaagd. De winnaar Kortrijk zal zowel Nederland en België vertegenwoordigen in Trans Europese Divisie in Ierland. We wensen deze groep succes!

Uitnodiging

We nodigen alle Adventurers/Welpen & Pathfinders/Scoutingsgroepen om deel te nemen aan de tweede editie van Adventurers/Welpen Bible Experience & de vijfde editie van Pathfinders/Scouts Bible Experience die op sabbat 18 februari 2023 plaats zal vinden. Hierbij alvast een tip; begin de boek Johannes te lezen en hopelijk tot volgend jaar!