Vesperdienst over ‘Spelende mens

18 november Witte Kerkje Huis ter Heide

Op sabbat 18 november vindt er weer een vesperdienst plaats in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. De vesperdiensten trekken bezoekers uit het hele land. Zij komen graag samen voor een dienst van bezinning én bezieling.

Woord, gebed, muziek en stilte

Het Witte Kerkje is een sfeervolle en ingetogen plek om in elkaars nabijheid een bijzondere dienst te beleven. Een dienst van woord, gebed, muziek en stilte.

Voorganger is deze keer ds. Wim Alink. Hij spreekt over het thema Homo ludens – de spelende mens – in liturgie en in stemhokje. Een zeer actueel onderwerp, met het oog op de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november. Het vesperkoor onder leiding van Peter Dingemanse verzorgt een aantal muzikale bijdragen.

10 februari 2024

Na afloop is er, zoals altijd, tijd voor een kop thee of koffie en bijpraten. Bezoekers kunnen daarna opgeladen huiswaarts gaan. De meesten kijken dan alweer reikhalzend uit naar de volgende vesperdienst. Die vindt plaats op 10 februari 2024 om 16.00 uur, eveneens in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. Voorganger is dan ds. Tom de Bruin. Hij is universitair docent tekstuele, historische en systematische studies van het Jodendom en christendom aan de Radboud Universiteit.

Nog nooit naar een vesperdienst geweest? Laat je eens verrassen en inspireren. Van harte welkom!

Data in 2024

Zet ook alvast de andere vesperdata van 2024 in je agenda: 22 juni en 16 november.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.