Vesperdienst: ‘De psalm van jouw leven’

Op sabbat 10 februari vindt er weer een vesperdienst plaats in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. Het Witte Kerkje is een sfeervolle en ingetogen plek om in elkaars nabijheid een bijzondere dienst te beleven. Daarin hebben woord, gebed, muziek en stilte elk hun eigen plek.

Thema

Voorganger is deze keer ds. Guisele Berkel-Larmonie. Zij spreekt over het thema ‘De psalm van jouw leven’. Dit onderwerp sluit naadloos aan bij het thema van het sabbatschoolboekje van het eerste kwartaal: de Psalmen. Ook in de liturgie van de dienst vind je psalmen terug, in verschillende vormen.

Muzikale omlijsting

De muzikale omlijsting van de vesperdienst is deze keer in handen van organist Robert Garms uit Enkhuizen. Voor bijpassende muzikale bijdragen zorgt celliste Rachel Dani?ls. Wil je alvast in de stemming komen, en meer weten over Rachels muzikale achtergrond en activiteiten, kijk dan op rachelmusic.nl.

Na afloop is er, zoals altijd, tijd voor een kop thee of koffie en bijpraten. Bezoekers kunnen daarna opgeladen huiswaarts gaan. De meesten kijken dan alweer reikhalzend uit naar de volgende vesperdienst.

22 juni en 16 november

De vesperdiensten trekken bezoekers uit het hele land. Zij komen graag samen voor een dienst van bezinning ?n bezieling. Wil je ook eens komen? Laat je verrassen en inspireren. Je bent van harte welkom! Zet ook alvast de andere vesperdata van 2024 in je agenda: 22 juni en 16 november.

Meekijken of terugkijken

Ben je niet in de gelegenheid om te komen? De dienst is te volgen via de kerkomroep.
Via deze link kun je deze vesperdienst en de vorige dienst van 18 november na afloop ook terugkijken.

 

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.