Verdiep uw predikingsvaardigheden met niveau 2!

Algemeen Nieuws juli 8, 2024

Bent u klaar om uw predikingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Onze cursus Licentie 2 biedt u de unieke kans om uw kennis en vaardigheden verder uit te breiden. Deze cursus is perfect voor iedereen die al een solide basis heeft gelegd in prediken via de Licentie 1-cursus en klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Voorwaarden voor deelname

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze cursus als u aan een of meer van de volgende criteria voldoet:
– U bezit een Licentie 1-certificaat (of hoger).
– U beheerst de basisvaardigheden zoals vereist bij Licentie 1.
– U heeft een overdenking ingestuurd die door de examencommissie is beoordeeld met een 8,5 of hoger en als voldoende is beoordeeld qua basisvaardigheden.

Cursusdata en locatie

In oktober bieden wij boeiende sessies aan op in ieder geval deze data:
1. 8 oktober 2024, 19.30-21.00 uur
2. 15 oktober 2024, 19.30-21.00 uur
3. 29 oktober 2024, 19.30-21.00 uur

Wij ontvangen de deelnemers in het Koetshuis op landgoed Oud Zandbergen, Huis ter Heide. Een uur vooraf wordt een warme maaltijd geboden.

Licentie 2 erkenning

Na succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een certificaat, verstrekt door de Adventkerk. Dit certificaat bevestigt dat u beschikt over de basisvaardigheden en het vermogen om uiteenlopende groepen toehoorders aan te spreken in verschillende structuren tijdens een overdenking. U wordt erkend als regionale spreker.

Schrijf u vandaag nog in!

Mis deze unieke kans niet om uw predikingsvaardigheden te verfijnen en te groeien als spreker. Schrijf u vandaag nog in en zet de volgende stap in uw spirituele en professionele ontwikkeling. Voor meer informatie en inschrijvingen, neem contact op met onze cursuscoördinator, ds. Tiago Pereira via: tpereira@adventist.nl.

Het aantal plaatsen voor deze cursus is beperkt. Wees er snel bij en meld u aan!

Deadline voor aanmelding: zondag 15 september 2024

U zult zich opgeven voor deze cursus via het volgende online formulier:

Preekcursus Licentie 2

  • Prijs: € 10,00
  • Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten respecteert jouw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van je hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring lees je hier meer over.

  • Wil jij ook op de hoogte blijven van activiteiten van de Adventkerk? Zo ja, klik dan op akkoord! U kunt altijd aangeven dat u geen informatie meer wenst te ontvangen. Stuur dan een mail naar de organisatie.
  • Tijdens evenementen maken wij regelmatig foto’s en video’s. Een selectie gebruiken we voor de website, sociale media of in andere media van de kerk (bijvoorbeeld Advent). Het kan zijn dat je in een van deze foto’s en video’s voorkomt. Ga je ermee akkoord dat wij jouw beeltenis gebruiken? je kunt dit altijd stopzetten door een mail te sturen naar de organisatie.