‘The Old GospelTrain’

Op zaterdag 26 oktober  2013 is het GospelFuse concert  ‘The Old GospelTrain, Sharing God’s grace’ een feit. the Old Gospeltrain
Zeven spetterende groepen, solisten  en een live band zullen samen met u een tocht maken door de geschiedenis van  Old Gospel. Geweldige optredens zullen worden afgewisseld met liederen die u van vroeger nog kent. Neem vrienden en kennissen mee. Het wordt een geweldig concert!

Hebt u vorig jaar een kaartje voor ’The Old GospelTrain’ gekocht,  dan is dat  kaartje voor het aankomend concert nog steeds geldig.

Open dag:

Zondag 23 juni staat GospelFuse op de Open dag van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Advenisten. Speciaal voor de Open dag bezoeker is er een aanbieding. U kunt uw kaartje tegen een gereduceerd tarief kopen.

Speciale Open dag aanbieding:  concerttoegangskaarten  €10,–


ADRA –Nederland  project in Haïti:

GospelFuse steunt  met het concert ‘The Old GospelTrain’ het ADRA onderwijsproject in Haïti. Het houdt in dat een deel van de kaartopbrengst gaat naar dat ADRA Haïti Onderwijs Project. Het is een project bedoeld om kinderen in Haïti aan lesmateriaal te helpen. Door de vreselijke aardbeving 3 jaar geleden zijn er nog steeds scholen niet herbouwd. Maar liefst 4.992 scholen stortte in, en tot heden is slechts 72 % van alle scholen heropend. ADRA heeft er zo een school helpen bouwen. Als vervolg op de bouw van die nieuwe school vorig jaar, bouwt ADRA nu een extra verdieping daarbovenop. ADRA vergroot tevens de kwaliteit van het onderwijs door de school van ontbrekende onderwijsmaterialen en meubilair te voorzien.

Uw concertkaart draagt bij aan het ADRA-NEDERLAND onderwijsproject in Haïti.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.