SummerFair: kraampjes, Health plaza en volleyballen!

2 juli: landgoed Oud Zandbergen

Het programma van de SummerFair (voorheen Open Dag) krijgt steeds meer inhoud. Vanaf zondag 2 juli 10.30 uur is er op landgoed Oud Zandbergen bij ons landelijk kantoor (Huis ter Heide) van alles te beleven.

Kraampjes

Zo zijn er leuke kraampjes waar je eten kunt kopen. Verder presenteren onze departementen zich met korte workshops en zijn er boeken van het ESDA Instituut te koop. Ook onze ontwikkelingsorganisatie ADRA is vertegenwoordigd. Verder is er een springkussen en een dj voor achtergrondmuziek,  In de Villa is een gebedsruimte ingericht met de mogelijkheid tot persoonlijk gebed.

Health plaza

Interessant zijn ook de workshops op de Health plaza van 10.30 tot 16.00 uur (in de basisschool). Dit is wat de organisatoren er zelf over zeggen: ‘Op deze Health plaza krijg je meer inzicht hoe je je gezondheid kunt verbeteren op basis van de NEWSTART principes. Ken je de NEWSTART principes niet? Dan moet je echt even langs komen! Ga langs bij de verschillende kramen van de natuurlijke gezondheidsondernemers, leer nieuwe natuurlijke gezondheidsproducten kennen en ga naar een gezondheidsworkshops.’
Op de velden bij de school is er een volleybaltournooi van 11.00 tot 16.00 en om 12.00 uur en 14.00 kun je een Zumba-les volgen (neem je sportkleding mee voor wie wil).

Creatief met hout

Van 12.00 tot 14.00 uur doet het houtatelier Guts en Klopper die in de wasserij zit hun deuren open en kun je een workshop volgen: creatief zijn met hout. Mis om 14.15 uur niet de historische wandeling met onze landgoedgids Ron Bekkering. De provincie Utrecht heeft het landgoed inmiddels uitgeroepen tot een van de twintig Utrechtse landgoedparels. Ron weet je het fijne te vertellen over de historie van Oud Zandbergen.

Kortom: een informatief en interessant programma met uiteraard ook volop ruimte voor ontmoeting! Tot 2 juli. Je hoeft je niet aan te melden. De ingang is bij de school vlakbij ons landelijk kantoor. Daar delen gastvrouwen het programma van de dag uit.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.