Studentendag onder motto ‘Terugroepen’

Algemeen Nieuws juli 2, 2024

Op sabbat 8 juni kwamen de jongeren weer bij elkaar in Almere voor voor onze Studentendag. Pastor Micah Campbell, de huidige jeugddirecteur van North England Conference, leidde de dag met als thema ‘Terugroepen’. Hij inspireerde de studenten door het belang van kwetsbaarheid met God te benadrukken.

Belangrijk doel

Pastor Campbell herinnerde de studenten eraan dat God een belangrijk doel heeft voor ieder van ons. Departementshoofd Gabriel Kwayie: ‘We werden aangemoedigd om ons te herinneren dat we kinderen van de Allerhoogste zijn en dat, zelfs als we wankelen, Zijn genade er altijd is om ons op te tillen. Hij benadrukte ook dat we liefdevol en wonderbaarlijk gemaakt zijn, een boodschap die bij iedereen diep aansloeg.’ Het evenement had een speciale gast, algemeen secretaris Enrico Karg van de Adventkerk, die voor extra steun en bemoediging zorgde.

Muziek werd verzorgd door Heavenly Harmonie en Faride Alomia. Sairon Milliard was de MC voor de dag. De ochtendsessie werd afgesloten met een potluck, met liefde bereid door de jonge deelnemers, wat een gevoel van gemeenschap en delen bevorderde.

Vind je stem

In de namiddag namen de jongeren deel aan een muzikale workshop getiteld ‘Vind je stem’ onder leiding van Lorel Darko en haar team. Deze sessie was zowel verrijkend als plezierig en stelde de deelnemers in staat om hun muzikale talenten te verkennen en te ontwikkelen. De dag eindigde met een gevoel van grote vreugde en voldoening. De studenten hebben genetwerkt, hun ervaringen gedeeld en nieuwe herinneringen gemaakt. Onze hartelijke dank aan Pastor Micah voor zijn inspirerende woorden en aan alle studenten die door hun deelname de dag tot een opmerkelijk succes maakten.

Er is ook een video van de bijeenkomst gemaakt.