Spannend nieuws

Vandaag heb ik spannend nieuws. Na maanden achter de schermen werken, ploeteren, overleggen en plannen, is de nieuwe website van de Adventkerk eindelijk klaar.

Vroeg in 2013 besloten we dat er een nieuwe website moest komen. Al snel konden Peter Smetsers en ik dat regelen, maar dat was maar een tijdelijk oplossing: de echte site was veel meer werk. Iets wat ik misschien wel kón, maar waar ik niet aan toekwam. Gelukkig heeft de kerk zeer betrokken leden en een aantal jongeren wilde mij helpen met deze site. Vooral een gift van een van onze leden heeft ons flink geholpen met het inhuren van een professional voor het ontwerp. Ik sta elke dag toch weer versteld van de liefde die vele adventisten hebben voor hun kerk!

Gelukkig heeft de kerk zeer betrokken leden

Wat is nieuw? Nou ja, dat zie je al gauw. De site heeft een totaal nieuwe look. Advent, @vent en de website zijn nu duidelijk familie van elkaar. Er is veel meer nadruk op plaatjes en foto’s. Met grote duidelijke koppen. Daarnaast hebben we dingen simpeler gemaakt, en oogt de site wat rustiger. We hoorden van mensen: ‘Ik weet niet meer waar ik moet kijken.’ Dat zou nu verholpen moeten zijn.

Er is nog een aantal dingen dat we beter willen hebben: de kaart van gemeenten, de agenda en de winkel. Dat gaat allemaal in de komende tijd gebeuren, maar daar wilden we iet op wachten. Dus, vanaf nu kunnen we allemaal op die nieuwe site. Ik hoop dat jij er, net als ik, veel plezier van zult hebben.

Heb je nog ideeën? Mail me gerust!

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.