‘Paasgedachte’ voorzitter Rob de Raad

Bestuur april 15, 2022

Er vinden dit jaar twee belangrijke congressen plaats: het wereldcongres van 6-12 juni (St. Louis, VS) waar onder andere een nieuwe wereldleider wordt gekozen (of de huidige) en in oktober vindt het congres plaats van de Unie (in de adventkerk in Almere). In een YouTube-video gaat voorzitter Rob de Raad hierop in.

Perspectief

Namens de Nederlandse Adventkerk zijn voorzitter Rob de Raad en algemeen secretaris Enrico Karg afgevaardigde op het wereldcongres. Als lekenvertegenwoordiger gaat Jane Froma ook namens ons kerkgenootschap naar het congres. Namens de Europese divisie (TED) zijn Zippora Anson en Frieda Souhuwat-Tomosoa vertegenwoordiger.

In de YouTube-video ging hij op uitnodiging van algemeen secretaris Enrico Karg ook in op het komende Paasfeest. Rob de Raad: ‘We vieren dan de opstanding van Christus die de dood en het kwaad overwon. Dat biedt perspectief op een toekomst dat God Zijn wereld van vrede en gerechtigheid zal oprichten. Dat is een nieuw begin en roept enthousiasme op. Juist in deze tijd die voor veel mensen onzekerheid betekent.’

Kijk- en leestip: kijk de hele video uit en dan wacht een verrassing…

https://youtu.be/E1mCOQUYkII