Open Dag natuurlijke gezondheid 2022

Vandaag de dag weten we beter dan ooit tevoren hoe belangrijk een goede gezondheid is. Maar hoe onderhoud je je gezondheid zo goed mogelijk op een natuurlijke manier? Wie doet nou eigenlijk wat binnen ons kerkgenootschap als het gaat om onze gezondheidsboodschap?

Tijd iets mee te doen

Gabrielle Berger, en Daphne Ene- Christina van gezond gelukkig leven vonden dat het tijd werd om hier iets mee te gaan doen. In samenwerking met ADRA Share & Care hebben zij een initiatief opgezet en een dag georganiseerd waarin een invalshoek van het onderwerp gezondheid wordt belicht. Hiermee is de samenwerking met ADRA Nederland beklonken. Daarom nodigen zij iedereen uit voor een mooie dag rond dit thema op zondag 23 oktober 2022. 

Leer deze dag van ondernemers en stichtingen binnen onze kerk en wat ze te bieden hebben. Ook kun je leren hoe jij een health expo zou kunnen organiseren bij jou in de buurt. Of ga gewoon heerlijk plantaardig lunchen bij onze Vegan Chefkoks Aron en Jeffrey. Ook zullen er bij meerdere boots heerlijke snacks te koop zijn en vergeet natuurlijk Stanborough press niet met mooie boeken en vegan producten. Ook zullen de Perspectief-webinars vertoond worden voor een duidelijke uitleg over de 8 gezondheidspilaren.

Evangelisatie

Deze dag staat ook in het teken van evangelisatie, er zal namelijk een health expo zijn speciaal voor omwonenden en niet- adventisten. Adventisten zijn voor dit evenement niet de beoogde doelgroep en worden om die reden niet verwacht. Voor deelname aan de health expo door niet adventisten moet bij ADRA Share en Care worden opgegeven. Dit kan via de website van Adra Share en Care

We kijken uit jullie die dag te mogen ontmoeten en neem vooral vrienden en familie mee!

Het volledige programma vind je in de volgende link: Dagschema en programma open dag

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.