Online diensten Noord-Oost Nederland nu landelijke activiteit

Elke sabbatmorgen van 11.00 – 12.00 is er een dienst te volgen via het YouTube kanaal ZDA Nederland online.  De diensten worden ingevuld door diverse mensen uit het land die hieraan meewerken, voor presentatie, muziek, techniek en kinderverhaal.

Predikanten van de Adventkerk

Overdenkingen worden steeds verzorgd door een van de predikanten uit onze Adventkerk. Alle diensten zijn via het YouTube kanaal terug te kijken, maar een nieuwe dienst start elke sabbat om 11 uur en is voor die tijd niet te bekijken. Dit initiatief begon als een noodoplossing in het noorden van ons land toen de gemeenten in Nederland geen diensten konden organiseren vanwege de corona lockdown. Ook in andere delen van het land waren er volop online diensten.

Landelijke activiteit

Predikant Jan Rokus Belder: ‘Na bijna twee jaar te hebben gefunctioneerd onder de naam Adventkerken Noord Oost Nederland, is er kort geleden besloten dit een meer landelijke invulling te geven. Meer landelijk betekent praktisch gezien dat er sprekers uit het hele land een overdenking zullen verzorgen, dat meer mensen meewerken aan de presentatie, de muziek, kinderverhalen en techniek. Vanaf januari 2022 is het niet langer een noordelijk initiatief, maar is het een landelijke activiteit geworden.’

Wij hopen van harte dat dit in een landelijke behoefte voorziet. Daar wordt hard aan gewerkt en mocht u vragen of opmerkingen hebben, of u wilt misschien meewerken aan dit mooie project, neemt u dan gerust contact op met  Gabriel Kwayie (g.a.kwayie@gmail.com) of  Jan Rokus Belder (j.r.belder@gmail.com)

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.