Nieuw Kerkelijk Handboek nu beschikbaar

Algemeen Nieuws juli 9, 2024

Deze week is het nieuwe Kerkelijk Handboek officieel beschikbaar gesteld. Het handboek wordt warm aanbevolen vanwege de uitstekende vertalingen en de hoogwaardige vormgeving, waardoor het boek prettig in de hand ligt. Deze nieuwe uitgave belooft een waardevolle bron te zijn voor alle betrokkenen.

Richtlijnen en structuren

Binnen de gemeenschap van zevendedagsadventisten speelt het Kerkelijk Handboek een cruciale rol. Het biedt richtlijnen en structuren die helpen bij het organiseren en uitvoeren van kerkelijke activiteiten en ondersteunt de geestelijke groei en de missie van de kerk. Dit handboek is ontworpen om zowel nieuwe leden als ervaren leiders te helpen bij het begrijpen en toepassen van de principes van het geloof in hun dagelijkse praktijk.

Begrijpelijk Nederlands

‘Bij het vervaardigen van deze nieuwe uitgave hebben wij onszelf de uitdaging gesteld om dichtbij de oorspronkelijke Engelse tekst te blijven, maar de zinnen ook in begrijpelijk Nederlands te vertalen. Dit is uitstekend gelukt dankzij het team dat heeft bijgedragen aan het vertaalwerk,’ aldus algemeen secretaris, ds. Enrico Karg.

Deze nieuwe uitgave van het kerkelijk handboek is verkrijgbaar via de webwinkel van ons Service Centrum.