‘Naar de dienst voor liederen en samenzijn’

Kennismaken met: Gabriel Asumadu Kwayie

Na het afgelopen congres (oktober 2022) hebben er verschillende verschuivingen plaatsgevonden in zowel het personeelsbestand van het Landelijk Kantoor en het Landelijk Bestuur. Daarom stellen we de komende periode mensen aan u voor. Soms nieuwe mensen, maar ook trouwe medewerkers die de kerk al jaren dienen. Veel leesplezier!
Naam:

Gabriel Asumadu Kwayie.

Beroep/functie:
Departementshoofd Jongeren & Gezinnen.

Lid/bezoeker van gemeente:
Gemeente Zwolle.

Motivatie om dit te doen:
Toen ik als jonkie opgroeide in de kerk, bood de kerkgemeenschap mij een plek om mijn identiteit, waarde en talenten te ontdekken. En ik wil dat de volgende generatie zichzelf ook ontdekt via de vangnetten van de kerk.

Hierdoor word ik geïnspireerd:
Door verhalen die overal vandaan komen.

Hier zou de Adventkerk de komende de vijf jaar op moeten inzetten:
Om ons van consument naar producent te brengen. Ook heropbouw van de relatie tussen kerken en de relatie van de Adventkerk met de gemeenschappen om ons heen.

Unique selling point van de Adventkerk is:
Als we onze normen volgen, zullen we ontdekken dat deze kerk zich richt op de groei en het welzijn van het gezin (vooral de jeugd).

Hierom ga ik graag naar de dienst op sabbat:
De liederen en het samenzijn met elkaar.

Favoriete Bijbeltekst:
Jeremia 29:11-13 en Mattheus 6:25-34. Dit is de belofte van God die ik serieus neem en toepas in mijn leven. Het geeft me kracht op dagen dat ik het moeilijk heb met het leven.

Met mijn bijdragen hoop ik de volgende drie dingen toe te voegen aan het geheel:
Om te investeren in het welzijn van mezelf en de talenten van anderen. Een brug vormen tussen de jeugd en de leiding van de kerk. Help allen die dat willen, vooral de jongeren, om hun geloof en identiteit in God te ontdekken.

De mensen die mij goed kennen zullen mij met de volgende kernwoorden omschrijven:
Enthousiasme, doorzettingsvermogen, creatief, verhalenverteller en ik houd van God.

Ik ben sterk in…
Naar mensen luisteren en dingen creëren.

Waar ik nog sterker in kan worden is….
Er is altijd ruimte voor verbetering en daarom streef ik ernaar in alle aspecten van mijn leven te groeien.

Als ik niet met de kerk, mijn gezin, of aan het bidden ben, houd ik mij bezig met….
Filmen, foto’s maken, wandelen, kleding naaien, koken en slapen.