Mannendag ‘Men Only’

‘Het was ontzettend gaaf’, zegt een enthousiaste Joris van der Ploeg, medeorganisator van de Mannendag ‘Men Only’. ‘Hoe vaak ik niet heb gehoord: “als ik dit had geweten, had ik die en die ook uitgenodigd. Er was best een aantal mannen dat in een werkgroep mee wil helpen met de volgende mannendag op 31 mei.’ Als je deze editie hebt gemist, zet de volgende dan alvast in je agenda!

mannendag2014 (Large)

‘Men Only’ van 19 oktober mag dan ook met recht een groot succes worden genoemd. Na het welkom van de voorzitter van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten, ds. Wim Altink, hebben twaalf mannen een dode boom omgehakt onder de professionele leiding van Van der Ploeg en de hovenier van landgoed Oud Zandbergen. Na het hakken hebben ze samen gegeten, verhalen verteld en met Ronald Balk, proponent-predikant bij het kerkgenootschap, nagedacht over veiligheid in de kerk.

Hoe ziet dat er nou uit? Bekijk hieronder het time lapse filmpje van Van der Ploeg en Jonathan van Ekris.

Mannendag from Zevendedags-adventisten on Vimeo.

De Mannendag is ontstaan vanuit de wens binnen de kerk meer te doen voor mannen. De afdeling Persoonlijke Ontwikkeling vindt die aandacht voor mannen belangrijk en wil hen inspireren.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.