Landelijke Bijbelquiz op 29 januari 2022

De jaarlijkse Bijbelquiz vindt plaats op sabbat 29 januari 2022, vanaf 15:00 uur. Wij hebben het afgelopen jaar ervaren dat het met enige aanpassingen toch mogelijk is om met elkaar de Bijbelquiz te doen en er een leuke middag van te maken ondanks coronamaatregelen.

FYSIEK OF ONLINE

U kunt er voor kiezen om fysiek bij elkaar te komen in uw kerkgebouw (waarbij u uiteraard de geldende regels van de overheid in acht neemt), of u doet de quiz via Zoom of een ander online platform. Bij het aanmelden kan de contactpersoon aangeven of de groep via een online platform gaat meedoen. Meer informatie over hoe de quiz in zijn werk gaat bij fysiek samenkomen vs. via een online platform, ontvangt u na aanmelding.

VRAGENLIJST BIJ VOORKEUR DIGITAAL

Ongeacht de manier waarop u samenkomt (fysiek of online), willen we u aanmoedigen om waar mogelijk de vragenlijsten digitaal te gebruiken tijdens de Bijbelquiz. Bijvoorbeeld op een scherm geprojecteerd, of op een tablet, laptop of smartphone. Dit voorkomt papierverspilling. Mocht dit geen (goede) mogelijkheid zijn voor uw gemeente/groep dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding en sturen wij u de papieren versies toe.

Zoals gebruikelijk zijn er twee leeftijdscategorieën: kinderen (t/m 12 jaar) en volwassenen (vanaf 13 jaar). Houd s.v.p. rekening met deze leeftijden.

Aanmelden kon tot en met 9 januari 2022.  Zonder aanmelding kunt u helaas niet meedoen aan de Bijbelquiz 2022. Er doen zestien gemeenten mee aan de Bijbelquiz.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.