Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten
Amersfoortseweg 18
3712 BC Huis ter Heide

Telefoon: 030 – 693 93 75

Voor algemene informatie:
info@adventist.nl

Voor op- of aanmerkingen over de site:
ict@adventist.nl

ESDA-Instituut (030 693 15 09) en ADRA Nederland (030 691 75 84) houden kantoor in het zelfde pand maar hebben hun eigen telefoonnummers.

Openingstijden van het landelijk kantoor

Het kantoor is niet langer gesloten vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen. Telefonisch blijft het kantoor eveneens bereikbaar, maar dit is beperkt omdat de medewerkers nog steeds deels thuis werken.

Giften

Rekeningnummer NL47RABO 011.77.77.773
t.n.v. Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten te Huis ter Heide
Rabobank te Utrecht
KVK: 30279433

Contactformulier

Via dit formulier kunt u een vraag stellen aan het kerkgenootschap

  • Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten respecteert uw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om uw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van u hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring leest u hier meer over.
  • Wij gebruiken de gegevens die u hier invoert om te reageren op uw bericht. Gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken en u op de hoogte houden van onze projecten en activiteiten? Zo ja, wilt u dit dan aanvinken? Uiteraard kunt u dit te allen tijde stopzetten. Wij bieden mogelijkheden om u uit te schrijven in al onze uitingen. Zo nee, dan hoeft u niets te doen en kunt u op verzenden drukken.