John F Coltheart 1e en 3e bij finale Bible Experience

Bestuur mei 4, 2023

Onvergetelijke reis naar Athene

Op 15 april 2023 vond het Adventurers Bible Experience (ABE) en Pathfinder Bible Experience (PBE) in Athene plaats. Wat een bijzondere reis voor een aantal scouts en welpen van John F Coltheart (JFC). Naast een lange vlucht van drie uur, reizen met openbaar vervoer, bezoeken van de plek waar apostel Paulus had gelopen en deelnemen aan de TED-finale was dit een onvergetelijke reis.

Johannes

Er namen ongeveer 32 teams van adventurers/welpen deel aan de ABE. De kinderen hebben hun Bijbelkennis over Johannes laten zien. De kinderen waren gemotiveerd en enthousiast. Voor het eerst namen welpen deel aan de Trans Europese Divisie-test en wat hebben zij het goed gedaan. JFC Welpen eindigde als eerste!

Derde

Naast de welpen deden ook de scouts van JFC  mee aan de PBE. Tijdens de Bible Experience deden er ongeveer 65 teams mee. De groepen beantwoordden rond negentig vragen over Johannes. Zij hebben het ook heel goed gedaan! JFC Scouts eindigde als derde. Het was een heel bijzonder weekend in de prachtige historische stad van Athene.

Jozua en Richteren

We willen alle groepen bedanken voor hun deelname aan de ABE en PBE 2023. Op naar het volgende Adventurers en Pathfinder Bible Experience. Zien wij jullie adventurers/welpen en pathfinders/scouting groepen daar? Volgend jaar testen zij hun Bijbelkennis over Jozua en Richteren.
Tot snel bij de volgende Experience!