Inspiratie en ontplofte eieren

1658653_10201462353576340_188342480_o

De eieren zijn ontploft, het pannetje is zwartgeblakerd, en het hele huis stinkt. Ik was compleet vergeten dat ik eieren aan het koken was. Oeps.

Ik mag best een beetje moe en verstrooid zijn van mezelf, want ik kom net terug van vier dagen Newbold College (Engeland). Om specifiek te zijn van GAiN Europe, een conferentie gericht op mediagebruik binnen de kerk. Van donderdagavond tot en met zondagmiddag heb ik geluisterd, nagedacht, gelachen en gegaapt (want op zondag was iedereen een beetje moe). De sprekers waren goed en professioneel, het geheel strak georganiseerd. Als redacteur en communicatie­medewerker was het ontzettend leuk en waardevol om Britse, Deense en anderstalige collega’s te ontmoeten.

Naast presentaties en praatjes bij de theetafel bood het programma ook workshops. Wat ben ik blij dat ik die heb gevolgd! Ik zit barstensvol goede ideeën voor de website, Advent/@vent, social media en voor jullie lezers! Het nieuws op deze website draait namelijk om jullie. De Afdeling Communicatie wil dat jullie geïnspireerd raken door elkaars verhalen. Sabbat sofa op het Jeugdcongres in Den Haag? Waarom niet op de Grote Markt in Groningen of op het Vrijthof in Maastricht? Maar ja, als je er nooit van gehoord hebt, kun je je er ook niet door laten inspireren.

1278767_10201462367016676_1717756048_o

We kunnen dus niet zonder jullie. Lokale gemeenten en church plants inspireren andere gemeenten en church plants. Ik roep jullie dus op om mooie stukjes in te sturen, dan zal ik feedback geven op hoe je ze nog beter kunt maken. Of volg de schrijfcursus van de Summer School als je twijfelt aan je schrijfcapaciteit.

Op 5 oktober dit jaar organiseren wij onze Media Academy. We hebben afgekeken hoe het moet, en ik heb er enorm veel zin in. Gain Europe was me best een ontploft ei waard.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.