Eindejaarsgala AJV ‘stralend juweel’

Ter afsluiting van het jaar was het eindejaarsgala 2023 voor jongeren een bewijs van de collectieve prestaties en doorzettingsvermogen van de jongeren. Het benadrukt nogmaals hoe belangrijk het is dat onze jongeren een plek vinden waar ze contact kunnen maken, kunnen leren en de waarden kunnen koesteren die van elke jongere een stralend juweel maakt in de ogen van God.

Vreugdevolle sfeer

Het gala was een heerlijk moment dat de jongeren samenbracht in een vreugdevolle sfeer. Gehost in de Adventkerk Bethanie in Almere, herinnerde ds. Rodney Blomhof de jongeren aan hun jeugdig hart en de waarden die hen definiëren als kostbare juwelen van God. Zijn woorden vonden weerklank en dienden als een aangrijpende herinnering aan de waarde en het potentieel van elk jong individu. Het feest bestond uit smakelijke gerechten die niet alleen de mond tevreden stelden, maar ook het gevoel van gemeenschappelijke vreugde versterkten. Boeiende spelletjes voegden een element van plezier toe en versterkten de banden die in de loop van het jaar waren gevormd. De open microfoon-sessie werd een platform voor zelfexpressie, waardoor de jeugd hun verborgen talenten kon laten zien.

Netwerken

Te midden van gelach en gejuich was er ruim de tijd om te netwerken en contacten te leggen met leeftijdsgenoten. Het evenement diende als inspiratie voor het opbouwen van duurzame relaties en het versterken van het gemeenschapsgevoel onder de jongeren. Departementshoofd Gabriel Kwayie van Jongeren & Gezinnen: ‘Het eindejaarsgala voor jongeren was een prachtige afsluiting van een jaar vol levendige activiteiten en betekenisvolle contacten.’

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.