Drie dopelingen in Arnhem

Op 10 september 2022 werden in de gemeente Arnhem Marcel Snip, Arnaud Salembier en Ozana Santos Rocha tijdens een feestelijke dienst gedoopt. De dienst werd geleid door Arnoud van den Broek en Bert Nab.

Op zoek naar Jezus

Na een turbulent leven als visser op de wereldzeeën veranderde zijn leven plotseling en ging hij op zoek naar Jezus. Via Netty Braumuller uit de gemeente Groningen kwam hij in contact met de Adventkerk. Na Bijbelstudie met Arnoud van den Broek besloot hij zich te laten dopen in de gemeente Arnhem. Marcel is lid geworden van de gemeente Alkmaar.

Video

Arnaud en Ozana zijn opgegroeid in de katholieke kerk. Maar toen Ozana een video van haar zus toegestuurd kreeg en zo in contact kwam met de Adventkerk is zij samen met Arnaud op zoek gegaan naar verdieping. Eerst via internet, daarna via een adventgemeente in de buurt. Het werd de gemeente Arnhem, waar zij zich gelijk thuis voelden. Ze zijn gekomen en niet meer weggegaan. Na een intensieve Bijbelstudie aan de hand van het evangelie van Johannes besloten beide zich te laten dopen. Arnaud en Ozana zijn lid geworden van de gemeente Arnhem.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.