Doopdienst in Leeuwarden

Sabbat 2 juli 2022 was een feestdag voor de gemeente Leeuwarden. Op de belijdenis van haar geloof werd Olivia Mambu (43) gedoopt. En haar dochtertje Abigail (5) opgedragen. Miranda Broekhuis heeft Olivia bijbelonderricht gegeven.

In Friesland beland

Vanwege corona moest de doophandeling een paar keer uitgesteld worden. Maar nu was de mogelijkheid eindelijk daar en werd het een bijzondere dag. Olivia is afkomstig uit Noord Celebes. Haar familie woont nog steeds in Manado. Na veel omzwervingen is ze uiteindelijk in Friesland beland en ze woont hier graag. Het is haar wens om dochter Abigail (geboren in de VS) een adventistische opvoeding te geven. De dienst werd geleid door zowel Miranda Broekhuis als Jan Rokus Belder.

Gezellig samenzijn

Er was veel belangstelling. Leuk om Olivia’s buurgezinnen met jonge kinderen te mogen begroeten. Ouderling Herman Jillings heette haar welkom in de gemeente Leeuwarden. Er waren cadeautjes, namens de gemeente, de kinderklas, Adra, Esda, bloemen van de diaconie. En na afloop weer een gezellig samenzijn met de beroemde Friese oranjekoek. Tenslotte nog een feestelijke potluck. Velen bleven eten en napraten over deze prachtige doopdag.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.