Doop en nieuwe leden kerk Rotterdam

De nternationale Adventkerk in Rotterdam (RISDAC) had het vreugdevolle voorrecht om drie jongeren als nieuwste leden te verwelkomen.

Bijbelstudie

Precious Ajayi (16) vroeg predikant Dwight van Ommeren om Bijbelstudie. Precious houdt van zingen en is erg actief in het gebruik van haar kunstvaardigheden in de kinderbediening. Virgil Lourens (13) is een actief lid van de JFC Scouting Group en besloot op zeer jonge leeftijd om Jezus in zijn hart te laten wonen. De volgende stap voor hem was vragen om gedoopt te worden. Virgil is een getalenteerde acteur en houdt van scoutingactiviteiten en tienerbijeenkomsten. Orion Pathfinders & Scouts van JFC waren er getuige van hoe Virgil uit het water kwam als een nieuw schepsel in Christus.

Geïnspireerd door zus

Emmanuella Debra (20) raakte geïnspireerd door haar zus, toen ze het jaar ervoor haar leven aan Christus gaf. Beide zussen wijden hun leven aan het dienen en zingen voor Jezus. Secretaris Z. Lourens-Florencia van RISDAC: ‘Er is vreugde in de hemel wanneer zielen worden gewonnen voor Gods Koninkrijk.’