Hands-on Gezondheidstraining

Evenementdetails

  • 12 - 6 - 2024 17:00 to 16 - 6 - 2024 14:00

Contact event manager

1 2 3 4

Boek uw kaartjes

Thank you Kindly

Hands-on Gezondheidstraining

12 - 6 - 2024 17:00 to 16 - 6 - 2024 14:00
juni 12, 2024

000000

Verlangt u ernaar dat u en uw gemeenteleden hun gezondheid kunnen vernieuwen, natuurlijke remedies leren gebruiken en ontdekken hoe u praktische gezondheidsprincipes kunt gebruiken om het evangelie naar uw gemeenschap te brengen?  Dan heeft u nu de kans! De gezondheidsafdeling nodigt u uit voor een lang weekend van hands-on training om u te helpen beter voorbereid te zijn op een effectieve community outreach.

Dit hands-on trainingsweekend zal u helpen om een basiskennis te krijgen van medisch zendingswerk, de principes van gezondheid en de rol die gezondheid speelt in evangelisatie.

Dit weekend wordt gepresenteerd door LIGHT.  Het kennisinstituut voor wereldwijde gezondheidstraining (LIGHT), is een ondersteunende organisatie van de Zevende-dag Adventistenkerk, die zich inzet voor gezondheidsevangelisatietraining over de hele wereld.

Programma
De hoofdspreker is Serghei Costas, Hij is divisie leider van het LIGHT instituut voor het Midden-Oosten en Europa. Serghei werd geboren in Moldavië in een gezin van adventistische missionarissen. Na zijn afstuderen was hij geïnteresseerd in het voortzetten van het zendingswerk van zijn familie. In 2004 studeerde hij aan een medische missieschool in Moldavië. Geïnteresseerd in pastoraal werk, studeerde hij Theologie (BA) en Leiderschap (MA). Sinds 2008 heeft hij zich bij LIGHT aangesloten om Gods werk in Europa en Afrika te helpen ontwikkelen.

Het weekend is inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijd en inclusief overnachting. Overnachting zal plaatsvinden bij het vormingscentrum op de zolderruimtes. We raden aan om wel alle dagen aanwezig te zijn omdat de training één geheel vormt.

Wat: Hands-on gezondheidstraining

Waar: Koetshuis Huis ter Heide

Wanneer: 12-16 juni 2024

Aanmelden via deze link 

Meer informatie in de volgende link: Trainingsweekend Gezondheid

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.