ADRA-actie: 21 voor Jemen

De humanitaire crisis in Jemen blijft één van de ergste in de wereld. De oorlog, die nu al ruim 6 jaar duurt, raakt vooral de kinderen. Circa 21 miljoen mensen hebben moeilijk of geen toegang tot voedsel, schoon drinkwater of medische zorg.

Onze ontwikkelingsorganisatie ADRA startte op 21 augustus de campagne 21 VOOR JEMEN. Dat doet ADRA  samen met hulporganisaties EO Metterdaad, ZOA en Medair. ‘Tot en met 21 september 2021 wordt aandacht gevraagd voor de vele slachtoffers van de oorlog in Jemen. In vijf tv-uitzendingen van EO Metterdaad worden 21 mensen geportretteerd uit Jemen. In de uitzendingen van zaterdag 28 augustus en zaterdag 4 september komt ADRA in beeld. Aflevering 2 (zaterdag 28 augustus) vertelt het verhaal van de twee maanden oude Giad. Giad was ondervoed en zijn gezondheid was zorgwekkend. Hij en zijn ouders moesten alles achterlaten en vluchtten naar een kamp voor binnenlandse vluchtelingen. Het programma begint om 17:35 uur en is te zien op NPO2.

GEEF JEMEN HOOP!

Al jaren heerst er oorlog. Mensen sterven door een ernstig te kort aan schoon drinkwater, medische zorg en voedsel. €21,- is genoeg om een groot gezin een week lang van voedsel te voorzien. Doneer via NL68 ABNA 0888 6568 82 o.v.v. 21 voor Jemen (21-23)

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.