Liesbeth Plomp 100 jaar

Afgelopen donderdag 15 juli, is mw. Liesbeth Plomp van de Wall 100 jaar geworden. Zij is lid van de adventgemeente Den Haag en 87 jaar geleden op 13-jarige leeftijd gedoopt.  

Te midden van haar kinderen (Winfried, Harald & Marijke Plomp), kleinkinderen, achterkleinkinderen en zelfs achter achterkleinkind, verdere familie, gemeenteleden en vrienden was zij het stralend middelpunt van een receptie die voor deze gelegenheid was georganiseerd.

Er waren bovendien veel felicitaties van het personeel van Houthaghe (waar mw. Plomp woont) en van  de Heer Karsten Klein, de Haagse wethouder van Jeugd, Welzijn en Sport (en tevens stadsdeelwethouder van Loosduinen).

Namens de Nederlandse Unie werd mw. Plomp gefeliciteerd door ds. Wim Altink (voorzitter). Hij zegt daarover:  “Zij was zeer ingenomen met deze dag en liet me (opnieuw) blijken dat zij zich zeer betrokken voelt bij de Adventkerk in Nederland, die zij dagelijks in haar gebed opdraagt.”

Ook haar zuster uit Duitsland was overgekomen (zij is 98 jaar) om deze bijzondere dag bij te wonen.
Helaas is zr. Plomp niet meer zo goed ter been en haar gehoor laat ook te wensen over. Maar gelukkig is zij nog goed van verstand en heeft ze genoten van alle aandacht.

Zij is altijd erg blij met een bezoekje, maar ook een kaartje vindt zij prachtig. Wilt u haar bezoeken of een kaartje sturen, haar adres is:
Mevr. L. Plomp v/d Wall
Verzorgingstehuis Houthaghe kamer 437,
Toon Dupuisstraat 10,  2552 SB Den Haag

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.