Evenementgegevens


Programma trainingsweekend

Vrijdag 14 april (vanaf 19.30 uur): ‘Why’? Hier gaan we na wat het betekent om penningmeester te zijn. Wie zijn we? Waarom doen wij wat we doen? Predikant Jurrien den Hollander neemt ons mee in het ontdekken van onze ‘Why’?

Zaterdag 15 april (vanaf  09.00 uur): We starten de dag met een training in communicatie. Als penningmeester ben je onderdeel van het kerkelijk bestuur. In een bestuur heb je allerlei soorten mensen, hoe ga je je standhouden als penningmeester maar ook niet overkomen als een ‘dictator’? Frank van de Bemd, onze HR-deskundige,  zal de training geven waarbij iedereen handvaten krijgt om met elk type lid van het bestuur een productieve en efficiënte vergadering te houden.

Departementshoofd Stennet Ross zal ons meenemen in rentmeesterschap in zijn algemeenheid waarna in de late middag de penningmeesters aan de slag zullen gaan met zijn informatie. Daarna neemt Dwight van Ommeren ons mee in de workshop ‘Persoonlijk leiderschap’ en ‘Time Management’. Als penningmeester weet je al te goed:  tijd is soms niet in ons voordeel. Je hebt vele deadlines en ook verplichtingen waaraan je zou moeten voldoen. Hoe houd je dit allemaal bij en toch dit werk leuk blijf vinden?

Presenteren is een vak apart, als financial moet je duidelijk en overzichtelijk je presentatie kunnen geven, zodat ook niet onderlegde financials je kunnen begrijpen.  Hoe doe je dat? Presentatiegoeroe Fred Ouderkerk zal ons hierin wat tips en trucs geven.

Frensly Panneflek, neemt ons mee, hoe de kerk op wereldniveau in elkaar zit en hoe de financiën lopen.

Zaterdagavond na sabbatsluiting hebben wij een gezellige sociaal met elkaar.

Zondagochtend 16 april (vanaf 10.00 uur) zullen wij concrete zaken bespreken als, budgetteren, richtlijnen, rapporteren en ingaan op vraagstukken die voor jullie van belang zijn: ethiek, integriteit en empathie. De zondag wordt afgesloten met een lunch om 12 uur waarna iedereen gezellig weer naar huis kan gaan.

Gratis

Aanmelden (tot 9 april) kan hieronder. Er zijn geen kosten aan verbonden en het is ook mogelijk een deel van het weekend mee te doen (zie formulier)

Trainingsweekend penningmeesters

  • De gegevens die je op dit formulier invoert gebruiken wij alleen om voor dit trainingsweekend. Ga je hiermee akkoord? Dan kunnen wij je inschrijving verwerken. Je kunt altijd aangeven dat je geen informatie meer wenst te ontvangen. Stuur dan een mail naar de organisatie.

 

Delen:

Reacties zijn gesloten.