Evenementgegevens


Ben jij tussen de 12 en de 16 jaar oud en ga je naar de middelbare school, dan is de tienerclub er voor jou! De Tienerclub komt één keer per maand op sabbat bij elkaar in het Koetshuis op ‘Oud Zandbergen’ in Huis ter Heide. Soms gaan we ook naar een andere locatie in het land. De tienerclub begint altijd om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. We beginnen elke bijeenkomst met een interactieve catechisatie gevolgd door een gezamenlijke maaltijd. Na de sabbatsluiting gaan we samen iets leuks ondernemen, zoals bowlen of zwemmen.

KOSTEN

Iedere bijeenkomst van de tienerclub kost 12,50 euro. Dit geld kun je op de dag zelf contant meenemen.

AANMELDEN

Kom je ook? Meld je dan gelijk aan via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden voor de tienerclub is mogelijk tot één week voor aanvang van de tienerclub.  Zonder aanmelding kun je de tienerclub niet bezoeken.

Tienerclub 2022/2023

  • Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten respecteert jouw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van je hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring lees je hier meer over.

    Bij het verzenden van persoonsgegevens van kinderen onder de 18 gaan wij ervan uit dat dit is kortgesloten met hun ouders.
  • Wij kunnen de gegevens die je op dit formulier invoert gebruiken om je digitaal nieuws te kunnen sturen. Ga je ermee akkoord dat we je in de toekomst op de hoogte houden van evenementen? Zo ja, geef dat dan hieronder aan. Je kunt altijd aangeven dat je geen informatie meer wenst te ontvangen. Stuur dan een mail naar de organisatie.
  • Tijdens evenementen maken wij regelmatig foto’s en video’s. Een selectie gebruiken we voor de website, sociale media of in andere media van de kerk (bijvoorbeeld Advent). Het kan zijn dat je in een van deze foto’s en video’s voorkomt. Ga je ermee akkoord dat wij jouw beeltenis gebruiken? je kunt dit altijd stopzetten door een mail te sturen naar de organisatie.
  • Controleer s.v.p. de ingevulde telefoonnummers en emailadressen.

 

Delen:

Reacties zijn gesloten.